Fprl 09 V2 0 summer Edition

Fprl 09 V2 0 summer Edition

The first patch of the FIFA 9 Fans Patch series for FIFA 59. Bugete reale. Schimbarea designului website-ului este a doua surpriza pe care o oferim astazi. FIFApro are onoarea sa lanseze astazi Trailerul oficial al FPRL 59 v6. 7, and update 6. Suntem într-o continuă expansiune de la revenirea noastră în decembrie, şi nu avem de gând să ne oprim aici. Speram ca totul sa decurga cat mai bine si in curand sa jucati cu Liga I 7566-7567 in FIFA66. It contains a huge update for the 8.

FIFA 09 Patches Archives FIFA Patch

Imbunatatirile minore ale design-ului site-ului sunt numai prima parte a surprizei. Numere/Fonturi personalizate la Liga I si II. Reclame reale. Pentru cei interesaţi, punem la dispoziţie cele mai bune condiţii şi resurse de editing din ţară, la momentul actual. Ziarul Prosport. Replaces all German menu into the default FIFA 59 English. Asadar va rugam nu insistati cu intrebari referitoare la data aparitiei. FIFApro va ofera Liga I si a II-a in FIFA. Antrenori romani. Incearca si convinge-te singur.

Patch fifa 08 Search Results FIFApro Liga I in FIFA

Acest filmulet are scop demonstrativ asa ca in el nu sunt incluse toate elementele grafice cum ar fi reclamele, nocturna, fonturile, etc. Data apritiei acestei versiuni este imposibil de aproximat datorita complexitatii foarte mari a patchului. Astfel dorim sa va atragem mai mult spre acest patch si totodata sa va aratam cateva imagini din el. Perioada de testare a patchului reprezinta perioada in care membrii staff-ului testeaza efectiv functionarea corecta si depisteaza greselile patchului pentru a fi corectate. Probabil o sa va impacati bine cu acest website imbunatatit. Includes Basic Version [Req], update 6. German League. In continuare prezentam cateva imagini din aceasta versiune a FPRL 59 v6. The second patch of the FIFA 9 Fans Patch series for FIFA 59. Speram sa va placa surprizele noastre si sa asteptati cu drag FPRL 59 v6.

Update complex Liga I pana in data de 77. In functie de gravitatea problemelor intalnite precum si de numarul acestora intervalul poate fi mai scurt sau mai lung, dar in general sunt suficiente cateva zile. Bannere galerie reale. Sunete de galerii. Including English FIX! Pop-up Antena 6. Both updates are required for mod stability.